Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Diesel inviterer til modefilm med CPH:DOX

Den 2. maj inviteres der til forpremiere på modedokumentar om modefotografen, der opfandt den moderne street style.
Den 2. maj inviteres der til forpremiere på modedokumentar om modefotografen, der opfandt den moderne street style.

I et nyt samarbejde med CPH:DOX inviterer Diesel og filmfestivalen nu til forpremiere på dokumentarfilmen Bill Cunningham New York. Dokumentarfilmen handler om modefotografen Bill Cunningham, der opfandt den moderne street style.

Filmvisningen er den første af tre events og er startskuddet på et nyt samarbejde mellem Diesel og CPH:DOX i 2012.

Om filmen lyder det i pressemeddelelsen:

”Selvom han er 80 år gammel og går rundt i en vindjakke lappet med gaffatape, er Bill Cunningham en af modeverdenens mest indflydelsesrige fotografer. Han har opfundet street style-fotografiet. Han er manden bag New York Times’ toneangivende, ugentlige modereportage. Og han opsnapper trends flere måneder før de rammer catwalken,” før den fortsætter:

”New York ville kort sagt ikke være New York, og mode ville ikke være mode uden Bill Cunningham. Men selvom han lever og ånder for sit arbejde er den legendariske – og uendeligt sympatiske – Cunningham også en hemmelighedsfuld enspænder, der bor på et lillebitte loft, aldrig har spist på restaurant og som cykler Manhattan tynd på en rusten cykel.

Filmen er instruktøren Richard Press’ debutfilm og har blandt andet vundet publikumsprisen for bedste dokumentarfilm på Melbourne Film Festival, Sydney Film Festival og Canberra Film Festival.

Den vises den 2. maj kl. 21 i Grand Teatret. Efter filmen vil der være afterparty i Grands Teatrets café, hvor der vil være lidt at drikke og et dj-set af Silas Bjerregaard fra Turboweekend.

Sted: Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, København K
Tidspunkt: Den 2. maj
21.00-22.30: Filmvisning
22.30-01.00: Afterparty i cafeen med dj-set af Silas Bjerregaard (Turboweekend)

Billetter kan købes i Diesel Store, Købmagergade 19, København K fra d. 20. – 27. april til 35 kr. Derefter 75 kr. i Grand Teatrets billetsalg eller på grandteatret.dk.

Se traileren her