Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Copenhagen Fashion Summit: Se det imponerende program

Det fulde program er nu offentliggjort, og det bliver med deltagelse af en række yderst prominente talere.
Det fulde program er nu offentliggjort, og det bliver med deltagelse af en række yderst prominente talere.

Det fulde program er nu offentliggjort, og som vi løbende har skrevet på FashionForum.dk, bliver det med deltagelse af en række yderst prominente talere.

Når verdens største topmøde for bæredygtig mode løber af stablen d. 3. maj i Operaen, kan man således høre oplæg fra blandt andet klimakommissær Connie Hedegaard, WGSN, BSR, Deloitte, UN Global Compact, Bruno Pieters, H&M, PPR og Gucci. Og fra Gucci deltager – som FashionForum.dk sidste uge kunne afsløre – luksusbrandets CSR-manager Rossella Ravagli.

”Modeindustrien har potentiale til at blive en af innovatører i forhold til løsninger på de globale klimaforandringer og sociale spørgsmål. At samle industriens nøglespillere til Copenhagen Fashion Summit er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Det er vigtigt at presse på for en mere bæredygtig agenda som industri,” lyder det fra Rossella Ravagli i en pressemeddelelse, inden hun vender sig mod sit eget brand:

”Gucci – som ikke kun er et luksustopnavn, men også den mest ansvarlige spiller i dens sektor, der siden begyndelsen har været opmærksom på mennesker og miljø og har styrket en bæredygtighedsværdi igennem alle leddene – er glade for at føre roret i denne proces,” lyder det.


Find det fulde program her.