Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Guccis taler om ordentlige arbejdsforhold ved COPENHAGEN FASHION SUMMIT 2012

På falderebet kan folkene bag Copenhagen Fashion Summit bekræfte, at der er endnu en prominent ekspert på plakaten.
På falderebet kan folkene bag Copenhagen Fashion Summit bekræfte, at der er endnu en prominent ekspert på plakaten.

På falderebet kan folkene bag Copenhagen Fashion Summit 2012 bekræfte, at der er endnu en prominent ekspert på plakaten.  

Når topmødet, der er den største internationale begivenhed for bæredygtig mode med flere end 700 CSR-interesserede modeprofessionelle deltagere fra hele verden, løber af stablen i København den 3. maj 2012 er Rosella Ravagli nemlig på talerlisten.
 
Rosella Ravagli er chef for CSR og miljø hos det italienske modehus Gucci  og har således det fulde ansvar for udviklingen af luksusmodehusets CSR-program – med fokus på emner som markedsføring, uddannelse af medarbejdere og koordinering af SA8000-aktiviteter. SA8000 er en af de mest anerkendte internationale CSR-certificeringsstandarder og bygger på blandt andet Menneskerettighedskonventionen og FNs børnekonvention.
 
Rosella Ravagli har før sin tid hos Gucci været ansvarlig for SA8000-programmerne i auditørvirksomheden Bureau Veritas. Herudover har hun arbejdet direkte med Social Accountability International. Rosella Ravagli beskæftiger sig således især med menneskerettigheds- og arbejdsforholdsaspektet af CSR, og det er da også disse emner, hun ved COPENHAGEN FASHION SUMMIT 2012 fokuserer på.
 
Om COPENHAGEN FASHION SUMMIT 2012
Har du endnu ikke købt billet til COPENHAGEN FASHION SUMMIT kan det nås lidt endnu – tilmeldingen lukker søndag den 22. april.


Du kan købe din billet lige her og læse mere om COPENHAGEN FASHION SUMMIT 2012 lige her.