Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Pandora-formand: Vi svigtede aktionærerne

Sådan lyder det klare budskab fra Allan Leighton, bestyrelsesformand i Pandora, ved virksomhedens ordinære generalforsamling.
Sådan lyder det klare budskab fra Allan Leighton, bestyrelsesformand i Pandora, ved virksomhedens ordinære generalforsamling.

"Vi svigtede aktionærerne – og de af jer, der kender mig, ved, at den slags tager jeg ikke let på," sagde smykkekoncernen Pandoras bestyrelsesformand Allan Leighton på tirsdagens ordinære generalforsamling, der blev afholdt på Tivoli Hotel i København.

Han førte aktionærerne igennem det seneste år, hvor Pandora oplevede en historisk nedtur. En nedtur, der fremskød august-regnskabet med to uger, hvori selskabet nedjusterede voldsomt, topchefen blev sat på porten, og kursen raslede ned med 73 procent på dagen. Det skriver Business.dk.

"2011 bød på flere store begivenheder, og ikke alle var velkomne eller nogle, vi kunne have forudset," sagde bestyrelsesformanden og trak endnu en gang linjerne op for det sidste år, hvor alt tegnede lyst i begyndelsen af året, men hvor det hele vendte hen over sommeren.

Trods Pandoras opsigtsvækkende fortid er bestyrelsesformanden fortrøstningsfuld:

"Fremtiden for Pandora er positiv. Vi har et godt brand. Pandora fungerer på det globale plan. Vores forhold til kunderne er rigtigt godt. Vi har fantastiske produktionsfaciliteter. Og et ønske om, at få forretningen på rette køl," sagde Allan Leighton.

På generalforsamlingen ventes to nye bestyrelsesmedlemmer at blive valgt, nemlig Ronica Wang og Anders Boyer-Søgaard, der kommer fra henholdsvis InnoGrowth og GN Store Nord.

Kilde: Business.dk