Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Democratique Socks lader forbrugerne designe

Firmaet Democratique Socks griber tingene anderles an og udbyder nu en konkurrence, som skaber større interaktion med kunderne.
Firmaet Democratique Socks griber tingene anderles an og udbyder nu en konkurrence, som skaber større interaktion med kunderne.

Firmaet Democratique Socks griber tingene anderles an og udbyder nu en konkurrence, som involverer deres kunder i firmaet på en anden måde. 

Alle har en stemme
Democratique Socks er en virksomhed, der producerer uni-sex sokker i mange farver og designs. De ønsker at formidle god kvalitet og en fair pris, til deres kunder, lyder det. Nu kommer der et nyt tiltag på programmet, som de håber vil øge kendskabet til deres brand.

”Design Your Own Socks Project, er med til at give vores forbrugere nye muligheder for selv at designe. Vi vil gerne have vendt stenen og få hevet nogle andre kreative hoveder frem, som vi ellers ikke ville få adgang til og samtidig vil det øge kendskabsgraden til Democratique Socks” fortæller Jacob Christiansen, Sock Democrat til FashionForum.dk. 

Udvides hurtigt
Desuden har Democratique Socks valgt at markedsføre dem selv på engelsk, og netop dén tankegang er med til at sætte skub i kendskabet til brandet, ikke kun nationalt, men på et internationalt plan.

England, Norge og Tyskland har allerede en indsigt i brandet og da de også kan deltage i konkurrencen, betyder dette et internationalt publikum for Democratique Socks.

Vinderen får sit sokke-design opkaldt efter sig og de vil blive tilgængelige i bl.a. Soullands butik U.S Import i København.

Det er ikke første gang, det er set, at forbrugerne får lov til at involvere sig i en virksomhed på denne måde, men ifølge Jacob Christiansen, er der et hul indenfor netop dette marked. Det giver selvsagt kunderne nogle nye muligheder for at få promoveret et design.

”Vi forventer en del omtale på baggrund af projektet, og vi vil gerne gøre noget anderledes og gøre firmaet sjovere”, afslutter Jacob Christiansen.

Find mere om Design Your Own Socks Project her.