Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

event_Drapering 2 rynk og læg

Ønsker du at lære, hvordan man fremstiller et stykke tøj, der sidder perfekt ved hjælp af formgivning og tilpasning på en gine/model? Drapering er en arbejdsmetode, der kan blive til en ren kunst, hvis teknikken anvendes rigtigt!
Ønsker du at lære, hvordan man fremstiller et stykke tøj, der sidder perfekt ved hjælp af formgivning og tilpasning på en gine/model? Drapering er en arbejdsmetode, der kan blive til en ren kunst, hvis teknikken anvendes rigtigt!

Kursusindhold

Som en naturlig fortsættlse af den første worskhop i drapering, hvor temaet var indsnit, tager denne workshop fat i de grundlæggende principper i arbejdet med rynk og læg for at skabe facon.

Kurset indledes med drapering af en basis nederdel (tight skirt & flare skirt), hvorefter man studerer og analyserer de forskellige kategorier af rynk gennem øvelser i og leg med teknikkerne. Hvordan skaber man effekten rynk; med hul, med bånd/ekstra stof, med tråd etc.). Dernæst vises der eksempler på de forskellige metoder. 

Som den foregående workshop, vil der være en opgave, der skal løses undervejs, og præsenteres til sidst i workshoppen.

En meget intensiv workshop, hvor undervisningen vil være en blanding af teori og praktiske øvelser. 

Medbring gerne grundformen som du lavede på den første workshop.

 

Præsentation af underviser

Manabu Kaminaga. 

Født i Japan og uddannet på BUNKA Fashion College. Har bl.a. arbejdet som pelsdesigner for Saga, chefkonstruktør for annhagen, konstruktør hos Baum und Pferdgarten, Stine Goya, Day Birger et Mikkelsen m.fl. Derudover har han undervist i bl.a. drapering både i Danmark og i Japan.

 

Kursets målgruppe

Workshoppen er for rutinerede konstruktører, der gerne vil have inspiration og lære og/eller genopfriske de grundlæggende teknikker ved drapering. Vi anbefaler, at deltagerne tager kurserne i rigtig rækkefølge (1-3) for at få bedst udbytte af undervisnignen. 

 

Kursustidspunkt & varighed

Kurset varer 2 dage og finder sted 

Mandag og tirsdag den 16. – 17. april 2012 fra kl. 9.00 – 16.00.

Tilmeldingsfristen er den 2. april 2012.

 

Sted

TEKO/VIA University College, Birk Centerpark 5, 7400 Herning. 

 

Kursuspris

kr. 3.500 pr. deltager.

Hvis din virksomhed er medlem af Dansk Mode & Textil, er prisen kr. 2.900 pr. deltager.

Alle priser er ekskl. moms for virksomheder.

Forplejning begge dage er inkluderet i prisen – morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe, frugt og vand. 

Hvis du er omfattet af reglerne omkring Kompetenceudviklingsfonden, kan du søge fonden til dækning af udgifter mv. Læs mere om reglerne her.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til mari@viauc.dk med angivelse af navn, firma, faktureringsadressen dine kontaktoplysninger. Du vil senest 14 dage før kurset få en endelig bekræftelse på, om kurset gennemføres som planlagt.