Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Norsk moderegister er Skandinaviens største

Et nyt norsk moderegister gør det nemt og overskueligt for forbrugere at orientere sig i mærker og butikker - i hele landet.
Et nyt norsk moderegister gør det nemt og overskueligt for forbrugere at orientere sig i mærker og butikker - i hele landet.

I Norge har man netop lanceret moderegisteret Storelocator, der giver forbrugere mulighed for at søge efter både mærkevare og butik. Det er den største portal i Norden, der tilbyder denne slags tjenester. Det skriver tekstilforum.no.

Hidtil er over halvdelen af alle tøjbutikkerne i Norge registreret og flere vil løbende komme til. For forbrugere er det muligt at udarbejde en personlig shoppingguide over de butikker man gerne vil besøge. Ved ankomsten til den udvalgte by, kan man åbne shoppingguiden på sin mobile enhed og navigere sig fra butik til butik ved hjælp af GPS.

Mere opdaterede end brands
”Det er svært tidskrævende arbejde at finde butikker og ikke mindst finde ud af, hvilke mærker de fører. Lister er ofte ikke opdaterede eller indeholder fejlinformation. Det bliver vores job at sørge for, at informationen er så korrekt som mulig,” fortæller Steven Stieng, grundlægger af tjenesten og tilføjer:

”I enkelte tilfælde er vores lister mere opdaterede end mærkevarernes egne lister over forhandlere.”

Det er muligt for butikker selv at registrere sig på sitet og samtidig også registrere, hvilke mærker man fører.
 
Projektet er støttet af blandt andet Innovasjon Norge.

Kilde: Tekstilforum.no
Billede: Tekstilforum.no