Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Børnemærker: DAFI Kids holder introduktionsmøde i Aarhus

DAFI Kids er allerede i gang med arbejdet - og nu holdes der informationsmøde for børnetøjsmærker i Jylland.
DAFI Kids er allerede i gang med arbejdet - og nu holdes der informationsmøde for børnetøjsmærker i Jylland.

Bestyrelsen i Danish Fashion Institute (DAFI, red.) lancerede i november DAFI Kids, der skal styrke, profilere og formidle de danske børnetøjsmærker og løfte dem samlet i forhold til kompetenceudvikling og international branding – fuldstændig ligesom DAFI har løftet og positioneret dansk voksenmode. 

"I vores optik bæres en vigtig del af dansk modes identitet og nytænkning af den voksende gruppe stærke børnemærker, som vi har set skyde frem over de seneste 10 år og med CIFFKIDS og CPH Kids messerne, har også modeugen fået et solidt fodfæste omkring børnemoden," lyder det i invitationen til det introduktionsmøde, der afholdes i Aarhus.

Den 13. marts vil direktør Eva Kruse samt andre ledende medarbejdere fortælle om initiativet, om platformene og om det arbejde DAFI gennem seks år har lagt for at styrke, vækste og profilere modebranchen – nationalt såvel som internationalt.

Et informationsmøde har allerede været afholdt i København, hvor en række børnetøjsmærker meldte sig ind – således er blandt andre Småfolk, New Generals, Soft Gallery, Angulus Trading, Bang Bang og Little Fashion Factory nu medlemmer i DAFI Kids, der allerede var aktive under modeugen.

Her var DAFI Kids med til at sørge for at den danske børnemode blev dækket i pressen – blandt andet på DRs kulturkanal DR K, i Dansk Daily og internationalt i fx Women’s Wear Daily.
 
Mødet foregår kl. 13.00-14.30 hos Via University College, Mejlgade 39, 8000 Aarhus C. Tilmelding senest d. 8. marts på ot@danishfashioninstitute.dk.

Har du ved en fejl ikke modtaget invitationen, kan du se den lige her.

Billeder: Angulus