Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Designmuseum Danmark inviterer til Chanel-aften

Parret bag den nuværende udstilling Northern Women in Chanel fortæller om arbejdet med bogen og udstillingen
Parret bag den nuværende udstilling Northern Women in Chanel fortæller om arbejdet med bogen og udstillingen

D. 29. februar inviterer Designmuseum Danmark til en aften i den luksuriøse modes tegn når museet får besøg af Peter Farago og Ingela Klemetz-Farago til Modesalonen: Northern Women in Chanel. Det svenske modepar står bag bogen og den tilhørende udstilling Northern Women in Chanel, der netop nu kan opleves på museet, og de vil i samtale med ph.d. og forskningsstipendiat Marie Riegels Melchior tale om tilblivelsen af modefotografiudstillingen. FashionForum.dk har tidligere talt med det karismatiske par om arbejdet. Det kan du læse mere om her, mens du kan se en anmeldelse af udstillingen, da den kørte i Stockholm lige her.

Samtalens vil blandt andet handle om, hvordan parret udvalgte modetøjet fra Chanels arkiver, hvilke billeder af nordisk kultur og kvindelighed, der har danne baggrund for stylingen samt hvad det er, de nordiske modeller kan.

Modesalonen afholdes d. 29. februar på Designmuseum Danmark, Festsalen, Bredgade 68, 1260 København K fra 16.30-17.30.

Det koster 125 kr. som dækker entré til alle museets udstillinger samt mindre forfriskning i forbindelse med modesalone. 50 kr. for studerende ved forevisning af gyldigt studiekort.

Tilmelding på info@designmuseum.dk, skriv TILMELDING MODESALON Northern Women in Chanel i emnefelt.

Billede: Peter Farago og Ingela Klemetz-Farago