Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

KEA-uddannelser holder åbent hus

Vil du læse Design & Business, E-design, Designteknolog eller Smykker, Design & Business? Så læs med her.
Vil du læse Design & Business, E-design, Designteknolog eller Smykker, Design & Business? Så læs med her.

Hvis du overvejer en professionsbachelor på KEA, er det værd at sætte kryds i kalenderen onsdag d. 29. februar. Her holder en række af uddannelserne nemlig åbent hus og inviterer kommende studerende inden for.

Design & Business

”Du får mulighed for at se omgivelserne samt høre en præsentation af de seks danske og tre internationale specialer. Derudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål til studievejleder, nuværende studerende og undervisere,” står der om dagen, der foregår fra 16.15-21.00, Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup.


Se det fulde program her.

Designteknolog
”Få personlig vejledning af undervisere i Design, Sourcing og Marketing. 
Mød nuværende studerende og se deres projekter,” skrives det. Her kan man møde op fra kl. 17.00-19.00 på Landskronagade 64-70, 2100 Kbh Ø.

Se det fulde program her

E-design
“Er du på jagt efter en uddannelse fuld af frie rammer? Er du vild med entreprenørskab, innovation og kreativitet? Kom og find din frihed på KEA e-design,” lyder det på e-design uddannelsen, der har lavet en youtube-video om det åbne hus.

Her foregår åbent hus og afterparty fra kl. 17.00-20.00, ligeledes på Landskronagade 64-70, 2100 KBH Ø,

Se det fulde program her

Smykker, teknologi & business
“Kom til åbent hus på den nye uddannelse PBA i smykker, teknolog & business. Du har mulighed for at få personlig vejledning af underviserne,” og lær noget om den nye uddannelse.

Fra kl. 17.00-19.00 Landskronagade 64-70, 2100 Kbh ØLæs det fulde program her.