Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

A Question Of og COFF inviterer til historiefortælling

På torsdag, d. 23. februar, kan man høre det bæredygtige brand A Question Of fortælle historier - helt gratis og åbent for alle.
På torsdag, d. 23. februar, kan man høre det bæredygtige brand A Question Of fortælle historier - helt gratis og åbent for alle.

Vil du høre en spændende historie om bæredygtighed, socialt iværksætteri og bæredygtig produktion fortalt af det prisbelønnede mærke A Question Of? Så sæt kryds i kalenderen torsdag d. 23. februar når Mads Ulrik Greenfort, medejer af det danske brand, på Dansk Design Center fortæller historier om A Question Of.

Arrangementet er åbent for alle og arrangeret af Copenhagen Fashion Festival (COFF, red.). Og at det netop er åbent for alle, er der en god grund til. Sådan siger Julie Christine Kühne fra COFF.

”Copenhagen Fashion Festival er med til at åbne modeugen op for alle, der har interesse for mode. Derfor synes vi, at det var oplagt at invitere folk indenfor til historierne om en række danske modebrands – fortalt af dem selv,” siger hun til FashionForum.dk og begrunder valget af A Question Of således:

”Vi har valgt A Question Of på grund af deres fokus på CSR. Det er oplagt, nu hvor 2012 byder på Fashion Summit. DAFIs initiativ Min Historie har jo været stor succes for medlemmerne, og vi tænkte at et åbent initiativ kunne være ligeså.”

I februar måned er COFF en del af den nye vinterfestival Wondercool og fejringen af modens univers forsætter hele februar, fortæller Julie Christine Kühne.

”Derfor har vi også valgt at lave dette cross over event med Dansk Design Center, som samtidig viser udstillingen 10 Years of DANSK – a decade of Danish fashion,” afslutter hun.

Tilmelding til eventet skal ske på slh@ddc.dk og foregår d. 23. februar kl. 15-16

Du kan læse mere om Wondercool lige her.

Billede: Mads Ulrik Greenfort