Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Samsøe & Samsøe: Vores første modeshow gi'r blod på tanden

Danske Samsøe & Samsøe har afholdt deres første modeshow - under Oslo Fashion Week.
Danske Samsøe & Samsøe har afholdt deres første modeshow - under Oslo Fashion Week.

Den danske modeuge er veloverstået, og det danske brand Samsøe & Samsøe har netop afholdt deres første modeshow. Men det var ikke på de danske runways, at brandet indbød til en opvisning i efterårets trends. I stedet prøvede Samsøe & Samsøe nemlig kræfter med Oslo Fashion Week, og det er der en helt naturlig forklaring på.

”Vi har oplevet en betydelig vækst på det norske marked gennem de sidste sæsoner, og er derfor rigtig glade for at vi kunne bakke dette yderligere op. Vi ser hele Skandinavien som vores hjemmemarked, og da vi i år har planer om, at være endnu mere tilstede i hele Skandinavien, var denne beslutning om at afholde et show i Oslo et naturligt skridt for os," siger Josef Lützen, salgsdirektør i Samsøe & Samsøe, til FashionForum.dk.

Og showet, der blev holdt på 12. etage af det norske Arbeiderpartis hovedkvarter, med udsigt over hele Oslo, var en succes – ihvertfald hvis man skal tolke på Josef Lützens afsluttende ord.

”Det er klart, at med den opbakning vi efterfølgende har fået på vores show i Oslo, så giver det blod på tanden til mere. Men her og nu kan jeg ikke røbe, hvad vores planer er.”