Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Dansk skobrand på Asos.com

Gardenia, der har lavet sko i over 40 år, er nu kommet på Asos.com - i godt selskab med en række andre danskere.
Gardenia, der har lavet sko i over 40 år, er nu kommet på Asos.com - i godt selskab med en række andre danskere.

Det danske skomærke Gardenia, der har designet sko til kvinder siden 1940’erne, kan fra denne måned købes på asos.com. Indkøbschefen for non clothing hos Asos.com fik kendskab til Gardenia i Berlin. Her så hun skoene i butikkerne, blev interesseret – og kontaktede derefter Gardenias engelske agent for at se den fulde kollektion. Det oplyser brandet i en pressemeddelelse.

Og det tilfældige møde med det danske brand endte godt for Gardenia. I hvert fald har Asos.com lagt en ordre på 11 styles fra SS12-kollektionen, ligesom der er blevet lavet en eksklusiv aftale, der betyder, at Asos.com selv vælger farver og materialer på udvalgte styles, og dermed bliver eneforhandler på dem.

”Vi er stolte af, at ASOS har vist så stor interesse for vores brand. Det betyder rigtig meget for os at være repræsenteret på ASOS.com, og vi håber, det vil skabe endnu mere opmærksomhed omkring Gardenia på internationalt plan,” siger Allan Gutkin, administrerende direktør i Gardenia.

Hos Gadenia er forventningerne til AW12 også gode, da der er blev udvist stor interesse for Gardenias støvler.
Asos.com har blandt andet også danske mærker som Ganni, Gestuz, Peter Jensen og en række af Bestsellers brands. Bestsellers ejer, Anders Holch Povlsen, ejer en del af aktierne i virksomheden.