Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Anmeldelse: New Generals AW12

Der var dømt børnemode lørdag, da New Generals holdt show.
Der var dømt børnemode lørdag, da New Generals holdt show.

Der var dømt børnemode lørdag, da New Generals holdt show. New Generals kalder sig selv for ethicool – etisk og cool, da brandet kun benytter GOTS-certificeret økologisk bomuld, har en produktionskæde der er certificeret og derudover både donerer overskydende tøj til dem, der måtte have brug for det og også rækker ud mod forbrugerne – således er deres vaskeanvisninger fx optaget af, at forbrugerne skal bruge så lidt energi som muligt.

Og det cool handler så om designet. Og det er cool. Det var både overraskende og interessant for undertegnede at se en børnetøjskollektion holdt kun i sort, grå og hvid. Ikke pussenuttet, ikke så piger-må-kun-gå-med-lyserød-drenge-med-blå-agtigt. Og hvor var det egentlig dejligt.
[[addon]]
Og det var egentlig temmelig cool. Noget så fine børn med huer, fingerløse strikhandsker og sorte striksokker, afklippede i bunden. Fin styling, der understregede det cool univers, der tager børn seriøst – men ved brugen af lidt grå prints i form af sommerfugle og biller heller ikke gør det mere seriøst, end godt er.

Det var børnemode, for forældre der godt kan lide behageligt og veldesignet tøj, men som samtidig ikke bliver hysteriske af, at lille Caroline-Patricia har fået mudder på sin nye blondebluse. God stemning og ganske rart. Og søde børn. Mere er der vist ikke at sige om den sag.