Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Anmeldelse: Sand AW12

Sand var tilbage på showkalenderen i København. Og det var et glædeligt gensyn. Faktisk bare et virkelig godt show.
Sand var tilbage på showkalenderen i København. Og det var et glædeligt gensyn. Faktisk bare et virkelig godt show.

Sand var tilbage på showkalenderen i København. Og det var et glædeligt gensyn. Faktisk bare et virkelig godt show.

Med 49 indgange var det et af modeugens længste, men modellernes hastige gang sikrede og kollektionens udvikling sikrede, at man ikke sad og kedede sig. Og det var især herretøjet, der holdt en oppe på dupperne.

A New Beginning hed det hele, og det var med en stormomblæst film at modeshowet startede. Med rusken i træerne, torden, bulder og brag. Op kørte storskærmen og ind begyndte hæren af modeller at vandre.

Kropsnært, men ikke stramt
På kvindesiden var det især i starten kort og kropsnært, men uden at være så stramt at det skræmmer voksne kvinder væk. Trekvartlange ærmer, 60’re-inspirationer og et super fint skinnende guldmateriale, der i øvrigt også kom i en mørk blå senere.
[[addon]]
Herretøjet havde lækre, lækre blazere, med flere jakker oven på hinanden, fine tætsiddende bukser og virkelig gode farver. Klassisk, men moderne og hamrende godt stylet. Med ridestøvler til knæene og store tørklæder gav det et glimrende look.

Gode modeller
Sand har tidligere været kendt for at flyve store modelnavne ind til deres shows og således også denne gang, hvor den mørke, amerikanske model Sessilee Lopez var fløjet ind. Mørke modeller er en relativ sjældenhed herhjemme så credits herfra, for at bruge penge på en af de bedste. Og generelt bare have mangle af de gode modeller. Det gør altså et show voldsomt meget bedre, når modellerne kan gå!

Farverne var holdt i sort, marineblå og grå og med rød, en frisk lime, blå, noget bordeaux og pink og en smule flaskegrøn ind i mellem. Super fine farver, der hverken er revolutionerende eller nye – men som fungerer godt i Sands univers. Et par styles til kvinder i matgyldne pailletter var super fine – godt lavet.

Mod afslutningen af showet blev det mere aftenorienteret, og det fungerede også glimrende. Lidt blonder til kvinder og lidt mønstrede blazer til mænd. Det viser på fin vis, hvordan Sand formår at komme hele vejen rundt og både lave tøj til hverdag og aften til et købedygtigt publikum. Det var flot, især på herresiden, og det holdt hele vejen. Velkommen tilbage.