Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Anmeldelse: FQ1924 AW12

Tøjet var sympatisk og kollektionen smagfuldt sammenhængende, men mere drevet af klassiske dyder end trendbårne visioner.
Tøjet var sympatisk og kollektionen smagfuldt sammenhængende, men mere drevet af klassiske dyder end trendbårne visioner.

 FQ1924 skræmmer ikke nogen væk. Med en herrekollektion holdt i klassiske efterårsfarver, armygrøn, bordeaux, brun, rustrød og mørkeblå viste det nye brand under BTX-paraplyen en kollektion af meget, meget regulært herretøj – med inspiration hentet i sports- og workwear-universet.

[[addon]]

Her var skovmandsskjorter, armyjakker, halvstramme chinos med en smule hængerøv og masser af rigtig pænt –men meget almindeligt – strik.
 
Kommerciel kollektion
Showet blev afholdt på CIFF-messens trendscene, hvilket faktisk var meget passende. Både fordi BTX’ 17 brands for flertallets vedkommende er at finde ved netop messen i Bella Center, men også fordi tilsnittet i kollektionen var så tilpas kommercielt, at det faktisk klædte brandet ikke at snobbe opad med en mere ’edgy’ location.
 
Tøjet var sympatisk og kollektionen smagfuldt sammenhængende, men med klassisk amerikanske college-sweatshirts med gråmelerede raglandærmer og bordeaux front med tryk, jeans og crewjakker var det ikke en kollektion drevet frem af tidens trends, men mere af klassiske dyder.
 
Af samme årsag var et modeshow per se måske nok at skyde en smule over mål, men ingen tvivl om, at der er et stort publikum til FQ1924’s kollektioner, både i Danmark og udlandet.