Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Modeugens aktører: Sassie Baré

Sassie Baré får travlt med at style shows under modeugen, hvor Rützou er et af de faste - dette år er der dog to andre brands, der også skal styles - et erfarent brandt og et ungt designtalent.
Sassie Baré får travlt med at style shows under modeugen, hvor Rützou er et af de faste - dette år er der dog to andre brands, der også skal styles - et erfarent brandt og et ungt designtalent.

Inden længe står der Copenhagen Fashion Week AW12 i kalenderen og dermed er der travlhed i den danske modebranche. FashionForum.dk sætter i serien ”Modeugens aktører” en række forskellige mennesker, der på hver sin måde arbejder med mode, stævne, for at høre om deres oplevelser, erfaringer og planer under modeugen.

Som stylist er Sassie Baré en af dem, der beslutter, hvordan et show skal ende med at se ud. Dette år styler hun tre shows, har høje forventninger til sig selv – og glæder sig til at sige hej til en hel masse mennesker.

Hvordan forbereder du dig til CFW?
Mine forberedelser til modeugen starter flere måneder før. Jeg har møder med diverse designere, caster modeller, laver looks til hår og makeup, styler lookbook-kampagner ect.

Hvordan deltager du i CFW?
Denne modeuge skal jeg style tre shows! Rützou showet afholder vi i den grå hal, og det glæder jeg mig til. Der er altid en sindsyg god vibe i det show. Så skal jeg style Munthe plus Simonsen for første gang, og det blir fedt, da vi virkelig giver den gas. Til sidst skal jeg style den nye designer Freya Daljøs show. Det er et must see, da hun har et helt fantastisk univers!

Hvordan ser dine dage ud under selve CFW?
De er meget hektiske. Jeg drøner rundt og sørger for at alt er klappet og klar til showstart! og så glæder jeg mig til sidst på ugen, hvor jeg skal rundt og se andre shows!

Hvad forventer du at få ud af CFW?
Jeg forventer, at alle de shows, jeg er involveret, i går som smurt. Og så håber jeg på nogle nye designer-oplevelser, der kan slå benene væk under mig.

Hvad ser du mest frem til?
Følelsen man har lige efter et vellykket show!

Har du nogle særlige rutiner eller ting du skal nå?
At trække vejret og få noget søvn…

Hvad betyder modeugen for dig som professionel?
Den er enormt vigtig. Man kan sige, at jeg allerede lige efter den er slut, arbejder mig hen mod den næste. Og så er det ugen, hvor man får sagt hej til alle andre i branchen.