Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ny udviklingschef hos Pandora

Nuværende bestyrelsesmedlem i Pandora Sten Daugaard sætter sig i dag i sædet som ny ansvarlig for strategi og udvikling i Pandora
Nuværende bestyrelsesmedlem i Pandora Sten Daugaard sætter sig i dag i sædet som ny ansvarlig for strategi og udvikling i Pandora

Nuværende bestyrelsesmedlem i Pandora Sten Daugaard sætter sig i dag i sædet som ny ansvarlig for strategi og udvikling i Pandora med titel af Chief Development Officer. Det skriver Børsen i dag. 

Det giver Sten Daugaard en plads i direktionen sammen med topchef Björn Gulden og finansdirektør Henrik Holmark.
 
Med plads i den daglige ledelse er det slut med at sidde i bestyrelsen for Pandora. I november valgte Daugaard uden at have et andet job på hånden at opsige sin stilling som kassemester i Lego, hvilket Lego-topchef Knud  Vig Knudstorp beklagede.
 
Der var i den anledning spekulation, om Sten Daugaard i kraft af sin bestyrelsespost skulle være den nye topchef i Pandora efter fyringen af Mikkel Vendelin Olesen. Men i december blev norske Björn Gulden ny topchef, og nu bliver Daugaard udviklingsdirektør.
 
54-årige Sten Daugaard skal står i spidsen af Corporate Strategy & Development, som Pandora oprettede efter sin nye strategi fra august sidste år.
 
"Sten kommer til Pandora med en betydelig international erfaring, da han har arbejdet i en række forskellige lande og i flere forskellige brancher," siger bestyrelsesformand Allan Leighton i fondsbørsmeddelelsen.
 
Kilde: Børsen.dk