Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Modeugens aktører: Arina Woron

Som chefdesigner hos Gestuz er Arina Woron spændt på afholdelsen af brandets første modeshow - nogensinde.
Som chefdesigner hos Gestuz er Arina Woron spændt på afholdelsen af brandets første modeshow - nogensinde.

Inden længe står der Copenhagen Fashion Week AW12 i kalenderen og dermed er der travlhed i den danske modebranche. FashionForum.dk sætter i serien ”Modeugens aktører” en række forskellige mennesker, der på hver sin måde arbejder med mode, stævne, for at høre om deres oplevelser, erfaringer og planer under modeugen.

Arina Woron er chefdesigner hos Gestuz, og denne modeuge står derfor i modeshowets tegn – især fordi, det er mærkets første show nogensinde.

Hvordan deltager du i CFW?
Denne gang skal vi have show under modeugen, hvilket vi aldrig har haft før. Så alle beslutninger op til denne uge føles som om, det er det vigtigste nogensinde! Ud over at jeg selvfølgelig skal sørge for at alle vores prøver er her, og at de er 100% i orden, så skal der ligeledes tages stilling til hvilke sko og smykker modellerne skal have på etc. Der opstår altid en masse uforudsete udfordringer, hvor der skal tages nogle hurtige, men velovervejede beslutninger.

Hvordan ser dine dage ud under selve CFW?
Selve modeugen er mest travl for sælgere og indkøbere, men nu hvor vi også har show, så bliver dagene op til og selve dagen mere hektiske end de plejer. Derudover giver modeugen altid en god mulighed for at møde venner og bekendte i branchen

Hvad forventer du at få ud af CFW?
Jeg håber, at vores arbejde under modeugen vil være med til at gøre os mere synlige og at det selvfølgelig vil være med til, at vi kan udvide vores kundekartotek.

Hvad ser du mest frem til ved CFW?
Vores show! Jeg glæder mig (og er også lidt nervøs) til at vise, hvad vi har arbejdet på de sidste mange måneder.

Hvad betyder modeugen for dig som professionel?
Ud over at vi bruger modeugen til at vise vores hovedkollektion frem og betjene kunder ude på messen, så er det ligeledes her jeg stikker fingeren i jorden og mærker efter, hvad der opstår af nye tendenser. Derudover vil jeg også gøre mit bedste for at finde tid til at komme ind og se de shows som designskolerne holder, så jeg kan holde øje med de nye talenter.