Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Marks & Spencer sænker indtjeningsmarginal

Den britiske modetøjdetailkoncern Marks & Spencer er tirsdag morgen aktuel med en markedsopdatering for sit forskudte tredje kvartal.
Den britiske modetøjdetailkoncern Marks & Spencer er tirsdag morgen aktuel med en markedsopdatering for sit forskudte tredje kvartal.

I forbindelse med halvårsregnskabet tilbage den 08. november sidste år sænkede selskabet også sine forventninger til indjeningsevnen. Det skriver epn.dk.
 
Marks & Spencer opnåede en tilbagegang i salget af almindelige handelsvarer på 1,8 pct. i tredje kvartal sammenlignet med analytikernes forventninger om et mindre fald her på 0,5 pct. I andet kvartal faldt dette salg til sammenligning med 2,5 pct. Salget af fødevarer udviklede sig bedre end ventet med en stigning på 3 pct. sammenlignet med analytikernes forventninger på 2 pct. I andet kvartal steg salget af fødevarer til sammenligning med 1 pct. Det samlede salg viste en stigning på 0,5 pct. i tredje kvartal.
 
Koncernen oplyser nu, at bruttoindtjeningsmarginalen vil være lavere i 2011/2012 regnskabet sammenlignet med den tidligere prognose , hvor man ventede at bruttoindtjeningsmarginalen ville ligge på samme niveau, som i fjor. Marks & Spencer oplyser endvidere, at forretningsmiljøet fortsat vil være udfordrende den resterende del af regnskabsåret.
 
Kilde: epn.dk