Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bliv klogere på eksport til Mellemøsten

Danmarks Eksportråd og Den Danske Ambassade i Beirut, Libanon, arrangerer nu endnu et event, der giver dig konkret hjælp til din eksport.
Danmarks Eksportråd og Den Danske Ambassade i Beirut, Libanon, arrangerer nu endnu et event, der giver dig konkret hjælp til din eksport.

FashionForum.dk har tidligere skrevet om danske modevirksomheders muligheder i Libanon. Nu inviterer den danske ambassade i Beirut – igen – til et tredages Fashion Event i slutningen af april. Her får danske brands mulighed for at møde indkøbere fra de bedste stormagasiner i Beirut.

”Målet med modeeventet er at give danske modevirksomheder en stærk platform, hvorfra de kan introducere deres kollektioner til indkøbere og indlede forhandlinger med dem,” lyder det i invitationen til eventen, der fortsætter:

”Vi tror på, at danske modedesignere har gode chancer for at etablere sig på det hurtigt voksende mellemøstlige marked, hvis de promoverer deres design direkte til de lokale beslutningstagere.”

Eventen består af:
1. Introduction: Introduktion til markedet, hvor en række talere præsenterer modeindustrien i Beirut og fremlægger mulige strategier for brandintroduktion. Herefter reception, hvor danske brands kan gå i dialog med kunder og potentielle samarbejdspartnere.

2. Exhibition: Der arrangeres en udstilling af de deltagende virksomheders produkter, hvorfor man opfordres til at medbringe et godt udvalg.

3. Networking: Her arrangeres individuelle møder med indkøbere fra de største og mest attraktive butikker i Beirut. Endvidere er der inviteret andre mulige partnere og agenter til eventen.

4. Exclusive delegation: Her får danske brands mulighed for at besøge de mest attraktive storcentre i Beirut (inkl. ABC, City Mall og Beirut Souks). Videre organiseres der private udflugter til de mest efterspurgte shoppingområder i byen.

Fashion Event Beirut
Tid: 26.-28. april 2012
Sted: Den Danske Ambassade i Beirut, Libanon
Pris: 15.000 kr. per virksomhed, se her for yderligere information.