Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Mød din nye russiske distributør

DM&T inviterer i samarbejde med den tyske messearrangør IGEDO til et eksklusivt partnersøgningsarrangement i Moskva i forbindelse til CPM messen til foråret 2012
DM&T inviterer i samarbejde med den tyske messearrangør IGEDO til et eksklusivt partnersøgningsarrangement i Moskva i forbindelse til CPM messen til foråret 2012

DM&T giver danske brands mulighed for at deltage i et eksklusivt partnersøgningsarrangement i Moskva. Arrangementet sker i samarbejde med den tyske messearrangør IGEDO i forbindelse med CPM messen til foråret 2012.

De danske brands inviteres til møder med russiske distributører og andre potentielle samarbejdspartnere i Rusland. Der er muligheder for enhver virksomhed, som ønsker et russisk samarbejde uanset erfaring og størrelse.

Møderne med distributørerne sættes op på forhånd og der afsættes ½-1 time pr. møde. Målet er at få 20-30 distributører med til arrangementet og at hver dansk virksomhed får minimum 5-10 personlige og relevante møder sat i stand. 

Foruden mødet med distributørerne vil arrangementet indeholde en præsentation af det russiske marked bl.a. med folk fra IGEDO og andre personer som har arbejdet med markedet i mange år. 

Rammerne om partnersøgningen er messen CPM (www.cpm-moscow.com) som bliver holdt to gange årligt. Med 1.400 brands og 17.500 besøgende er det Ruslands største messe. 

Tilstødende lokaler stilles til rådighed på messen, således partnersøgningen ikke foregår på selve udstillingsarealet.


Tidspunkt
Tirsdag og onsdag den 28. – 29. februar 2012.

Sted 
CPM Moscow. www.cpm-moscow.com 

Deadline
Tilmelding og indbetaling er inden 9. december 2011.

Betaling
Deltagelse koster 20.000 kr. (Arrangementet er støttet af Eksportrådet og derfor faktureres i første omgang 38.000 kr. for deltagelse. Når arrangementet er overstået refunderes 18.000 kr. som udgør tilskuddet fra Eksportrådet.) Det endelige beløb bliver reduceret såfremt det viser sig at der undervejs kan spares på omkostningerne. 

Kontakt
Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, skal du kontakte:

Michael Hillmose, International Chef, 22 22 04 08, mhi@dmogt.dk 
Brian Wewer Nielsen, Export Manager, 51 28 65 95, bwn@smogt.dk