Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Sensorial shopping: Bruuns Bazaar åbner pop-up kiosk

I en container på Store Torv i Aarhus har Bruuns Bazaar netop åbnet en pop-up kiosk, der efterfølgende rykker videre til hovedstaden.
I en container på Store Torv i Aarhus har Bruuns Bazaar netop åbnet en pop-up kiosk, der efterfølgende rykker videre til hovedstaden.

Som FashionForum tidligere har skrevet om, er Bruuns Bazaar et af de brands der deltager i et forløb om sensorial shopping, fremført af Videncenter for Design & Business på TEKO. Konceptet skaber mødet mellem kreative og kommercielle kræfter med det formål at udvikle nye, innovative og æstetiske retail-oplevelser. Og netop dette mødet er der nu kommet et nyt shopping-koncept ud af: Bruuns Bazaar har nemlig lige åbnet deres pop-up kiosk, et projekt der er skabt i samarbejde med Bureau Detours. Det oplyser Bruuns Bazaar i en pressemeddelelse.

Butikskiosken, der er at finde på Store Torv i Aarhus, er en industriel syv-fods container, sort udvendig og med krydsfiner indvendig. Indretningen er inspireret af gamle dages rejsekufferter, med elementer der kan konverteres efter behov – fx kan en del af opbevaringspladsen ændres til regulære hylder.

Udvalget varierer i forhold til behov og med et visuelt koncept med fx en bøjet pil i neon, et ”Tilbage om 5 minutter”-skilt og præsentationen af udvalget, ligger butikken sig mere op af en almindelig kiosk end af en normal modebutik – og deraf navnet.

Kiosken bliver på Store Torv i Aarhus til d. 3. december, og rejser derefter til Kronprinsensgade i København, hvor der vil være åbent til 23. december.