Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

nü går i luften med webshop

Efter en del efterspørgsel og mange overvejelser har nü netop lanceret en webshop
Efter en del efterspørgsel og mange overvejelser har nü netop lanceret en webshop

Efter en del efterspørgsel og mange overvejelser har nü netop lanceret en webshop i samarbejde med webshoppen FashionForMe.dk. Så nu bliver det lettere for forbrugerne at shoppe mærket online.  

”Vi har længe overvejet online shopping, da rigtig mange kunder har efterspurgt denne service. Vi var dog klar over, at det kræver et kæmpe benarbejde, og vi er meget bevidste om, at shoppeoplevelsen skal være gennemført og servicen helt i top,” fortæller ejeren af nü a/s Lars Schacksen

Webshoppen er lavet i tæt samarbejde med en anden webshop FashionForMe.dk. og direktøren Lars Schacksen var ikke et øjeblik i tvivl om, hvorvidt dette samarbejde var det bedste valg for nü’s webshop.  

”Fashion For Me er topprofessionel og servicen er i verdensklasse. Anmeldelserne på Trustpilot siger jo alt, og jeg var derfor ikke et sekund i tvivl om, at et samarbejde med FashionForMe var den helt rette løsning.


Og i den forbindelse kommer der heller ikke, til at blive sparet på designet i brandets produkter for fremtiden: 

”Med dem som partner kan vi fortsat lægge alle vore kræfter i det vi er gode til – nemlig designet, så der kan komme mange lækre varer på shoppen.”Webshoppen www.nu-woman.dk/onlineshopping bliver hver uge opdateret med nye varer. 

Billede: Alt for damerne