Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Adidas løber hurtigere end ventet

Den tyske sportskoncern, Adidas, har aflagt regnskab for tredje kvartal, hvor både omsætning og resultat var bedre end ventet
Den tyske sportskoncern, Adidas, har aflagt regnskab for tredje kvartal, hvor både omsætning og resultat var bedre end ventet

Den tyske sportskoncern, Adidas, har aflagt regnskab for tredje kvartal, hvor både omsætning og resultat var bedre end ventet. Det skriver epn.dk i dag. 

Adidas hæver samtidig sine forventninger til salg og resultat for 2011.

Omsætningen hos Adidas steg i tredje kvartal til 3,74 mia. euro fra 3,47 mia. euro for samme periode 2010. Det overgik analytikernes forventninger på 3,66 mia. euro. Driften landede på 441 mio. euro fra tidligere 411 mio. euro, mens resultatet efter skat kom ind på 304 mio. euro, hvilket var bedre en analytikerestimatet på 296 mio. euro.

Koncernchef Herbert Hainer meddelte, at 2011 indtil videre har været perfekt i forhold til koncernens målsætninger for 2015. Selvom Adidas fortsat er presset af højere driftsomkostninger er koncernen vel forberedt på en fortsat vækst på både top- og bundlinjen.

For 2011 venter Adidas nu et salg på mindst 12 pct., hvor der tidligere var ventet mindst 10 pct. Adidas hæver også forventningerne til EPS-indtjeningen, da der nu ventes en indtjeningsvækst på 16 pct. til 3,15 euro per aktie, mens Adidas tidligere ventede en vækst på 15 pct. til 3,10-3,12 euro per aktie. Analytikerne venter en EPS-indtjening på 3,19 euro.

Kilde: epn.dk
Billede: Adidas