Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ny lingerikæde i Danmark tager kampen op

Endnu en stor spiller er klar til at tage del i kampen om lingeri-kunderne
Endnu en stor spiller er klar til at tage del i kampen om lingeri-kunderne

Baci Lingerie er den nye konkurrent til både hollandske Hunkemöller og tyske Triumph, der begge forventer at ekspandere og øge deres omsætning næste år. Alligevel mener Baci Lingerie, at tidspunktet for at åbne butikker i Danmark er det rigtige. Det skriver Business.dk. 

"Krisen har fået danskerne til at tænke over, hvad de bruger penge på. De er blevet meget mere prisbevidste, og det er til Bacis fordel. Det er det helt rigtige tidspunkt, vi har valgt at starte op på," siger Michael Falck-Jensen, CEO i Baci Lingerie Scandinavia. 

"Udsigten til stigende arbejdsløshed kan give fald i forbruget, ligesom udsigten til stigende skatter og afgifter også virker dæmpende. Forhåbentlig kommer der mere klarhed med finansloven for næste år, og vi skal nok hen i 2012, før vi kan se, om der kommer gang i den, fordi lysten til at spare op er stor," har Ann Lehmann Erichsen tidligere sagt til Børsen.

Det lave privatforbrug skal trække kunderne væk fra konkurrenterne, siger Baci Lingerie og mener, at de har opskriften til efterspørgsel. "Frækt lingeri til uskyldige priser". Sådan lyder sloganet for Baci Lingerie, som i dag åbner sin første butik i Danmark. 

"Vi kommer ind på markedet med priser, der ligger mellem 40 og 50 procent under vores konkurrenter. Det er da helt sikkert noget, jeg forventer, vores kunder vil tage med i deres overvejelser, når de skal købe lingeri, og det er den vigtigste faktor for, hvor stor en del af det danske marked, vi kommer til at sætte os på," siger Michael Falck-Jensen fra Baci Lingerie.

Men når der bliver holdt igen med privatøkonomien, kan det være oplagt at spare på undertøjet.

"Ligesom der ikke er nogen, som kan se, at man har den billige leverpostej fra Netto i køleskabet, så er der heller ikke nogen, der kan se, at man har sparet på det inden under tøjet," sagde Ann Lehmann til Børsen.


Lingeri-kæden Baci åbner butikker i Københavns Lufthavn, Aarhus, Aalborg og Hillerød. Derudover åbner der mellem fire og seks andre butikker. 

Kilde: Business.dk
Billede: Baci Lingerie