Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

CPH Vision og Terminal-2 rykker sammen

Allerede fra august 2012 vil man finde de to messer under samme tag i Terminal-2.
Allerede fra august 2012 vil man finde de to messer under samme tag i Terminal-2.

CPH Vision og Terminal-2 rykker sammen og allerede fra august 2012, vil man finde de to messer under samme tag i Terminal-2s bygninger i København.

Cph Vision er i den grad vokset siden deres første messe i 1998. Fra placeringen i Øksnehallen udvidede man i 2009 messekonceptet med Terminal-2 i de gamle lokomotivbygninger bag Fisketorvet i København og her kom der især fokus på streetwear og denim.

I sommeren 2011 sikrede messen deres besøgende fri adgang til begge messer ved at introducere pre-registrering online, hvilket samtidig imødekom et udstiller- og publikums ønske om at lette tilgangen til de københavnske modemesser.

Det samme ønske ligger bag fusionen af de to messer, der finder sted allerede fra august 2012.

Idéen er at skabe ”den perfekte atmosfære i de historiske, men dog innovative omgivelser, hvor etablerede og up-and-coming modedesignere, livsstil, kunst, musik og detailhandlere fra butikker fra hele verden kan mødes,” skriver de i en pressemeddelelse.

“Denne fremtidige ekspansion og fusion af de to eksisterende messer CPH Vision og Terminal-2 giver potentiale til skabelsen af en opfindsom og fremgangsrig skandinavisk forretningsplatform. Det nye koncept vil imødekomme ønsker fra både udstillere og besøgende og resultere i en skarpere segmentering, mere trafik og en afslappet udstillingsatmosfære. Alt i alt, en ideel nordisk handelsplatform, der kan tiltrække internationale købere og vil sikre, at København forbliver den foretrukne modeby i Skandinavien,” siger Peter Fenger Selchau, CEO, CPH Vision og Terminal-2.

Sammenlægningen er ikke den eneste ændring, der kommer til at ske i modeugen til august 2012. Som tidligere skrevet på FashionForum.dk, er datoen for Copenhagen Fashion Week august 2012 rykket til uge 32 efter intense debatter og forhandlinger mellem messerne, udvalgte udstillere og Dansk Mode & Textil.