Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Designstuderende fortæller om egne projektet på D10

D. 26. oktober inviteres alle til en aften i de designstuderendes tegn, hvor de på 10 minutter skal give en opløftende snak om deres ideer, projekter og visioner.
D. 26. oktober inviteres alle til en aften i de designstuderendes tegn, hvor de på 10 minutter skal give en opløftende snak om deres ideer, projekter og visioner.

Det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Designskolen, inviterer onsdag d. 26. oktober til eventet D10. D10 er et koncept skabt af de to designstuderende Are Brandt og Ola Gilgren.

Konceptet er, at en række af designstuderende på 10 minutter skal præsentere sine egne arbejder, projekter og idéer, og eventet er åben for offentligheden. Konceptet er månedligt tilbagevendende, og på Designskolens hjemmeside siger man følgende om konceptet.

"Målet med D10 er at vise vores specialer og de projekter, vi går og arbejder med. D10 er en platform, hvor vi øver os i at pitche. Men i et tilbagelænet miljø. D10 kan sammenlignes med det veletablerede ‘Pecha Kucha’ – bortset fra, at vi giver 10 minutter i stedet for 20 slides på 20 sekunder. Vi giver derfor mulighed for videre snak mellem dem, der præsenterer, og publikum på en tilbagelænet facon."

Denne gang foregår det fra 19-21 I Bygning 90, Auditorium 90.1.20, Fabrikmestervej 10.

De fem oplæg leveres denne gang af:

Showgun Chronicle
Celebrating Student Culture (Visual Communication) 

Dominic Brighton
Ci:same but different (Visual Communication)

Maja Pack & Yvonne Laufer
Street Warrior (Fashion Design) 

Klaus Fleischhacker
Rez404 (Visual Communication / Game and interaction Design)

Jesper Skovsted
Bryos City Light Metaphor (Industrial Design)

Alle oplæg er på engelsk.

Billeder: dkds.dk.