Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Part Two støtter ung, nordisk kunst

Kunsthal Charlottenborg i København dannede tirsdag rammerne, da Part Two inviterede til uddelingen af fire donationer til nordiske kunsttalenter.
Kunsthal Charlottenborg i København dannede tirsdag rammerne, da Part Two inviterede til uddelingen af fire donationer til nordiske kunsttalenter.

Kunsthal Charlottenborg i København dannede tirsdag rammerne, da Part Two inviterede til uddelingen af fire donationer til nordiske kunsttalenter. Det danske modebrand står bag projektet, der har til hensigt at bidrage med finansiel støtte til nyuddannede kunstnere, der er i gang med at etablere sig samt skabe et navn i kunstverden.

Designchef for Part Two Pernille Skriver forklarer om formålet med donationerne:

”Kunst har altid været en stor inspirationskilde, når vi udvikler kollektioner og designs. Derfor vil vi gerne give en hjælpende hånd til nye, up-coming talenter og bidrage med støtte til de midler, der skal til for at etablere sig som kunstner”.

Kunstnerne er udvalgt af en jury bestående blandt andet af repræsentanter fra kunstverden herunder Martin Asbæk, Jens-Peter Brask, Christian Stadil og Bente Scavenius.

Dansk kunstspire modtager donation på 15.000 kr.

Den danske modtager af donationen, kunstneren Kaspar Oppen Samuelsen, uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i juni 2011, kan opleves på Larm Galleri i København i november 2011, hvor han afholder sin første solo-udstilling.