Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Seminar for modebranchen

Ny bog og to seminarer skal sætte fokus på, hvordan man kan tackle udfordringer og bidrage til at fremtidssikre dansk mode og design
Ny bog og to seminarer skal sætte fokus på, hvordan man kan tackle udfordringer og bidrage til at fremtidssikre dansk mode og design

Ny bog og to seminarer skal sætte fokus på, hvordan man kan tackle udfordringer og bidrage til at fremtidssikre dansk mode og design. 

Et seminar bestående af en række oplæg om bl.a. talent, piratkopiering, kompetencer og nye innovationsredskaber vil indgå i seminaret, der både vil finde sted i Kolding og København. Det har til formål at ruste Danmarks modebranche til de udfordringer globalisering og nye uforudsigelige forbrugsmønstre har skabt. Oplæggene vil blive leveret af nogle af de stærkeste forskere på områderne. 

Det er i forbindelse med udgivelsen af bogen "Dansk Mode – Forskning, Uddannelse, Praksis" seminaret afholdes. "Sådan kommer du fremtiden i møde", hedder seminaret, som både er for modebranchen og andre interesserede og afholdes to steder i Danmark. Den 24.10. 2011 i Kolding og den 26.10. 2011 i København. 

Deltagerne får konkrete værktøjer, der er nemme at omsætte, og som kan bidrage til at fremtidssikre danske mode- og designvirksomheder. Det drejer sig om redskaber til at arbejde med tidsånd og forbrugeradfærd, identificere, skole og realisere talent og potentiale.

Derudover kan du blive klog på, hvad man stiller op med piratkopiering – og hvordan den moderne mellemmand kan bidrage til værdiskabelsen.  

Seminarerne er arrangeret i samarbejde med Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning.

Deltagelsen er gratis og du kan tilmelde dig til ljj@dkds.dk senest torsdag 20.10.2011. 

Læs mere her!

Kilde: dkds.dk