Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ny berlinermesse udfordrer Bread & Butter

Næste sommer slår endnu en modemesse portene op i Berlin. Messen Panorama åbner nemlig i det nye BerlinExpoCenter Airport.
Næste sommer slår endnu en modemesse portene op i Berlin. Messen Panorama åbner nemlig i det nye BerlinExpoCenter Airport.

Næste sommer slår endnu en modemesse portene op i Berlin. Messen Panorama åbner nemlig i det nye BerlinExpoCenter Airport, der ligger lige op og ned ad hovedstadens nye lufthavn, som også går i luften sommeren 2012.

Panorama finder næste år sted fra 4.-6. juli under Berlin Fashion Week og vil fremadrettet ligge samtidig med Mercedes-Benz Fashion Week og de andre berliner-modemesser. 

”Panorama skal være messen for de moderelevante, tidssvarende og attraktive mærker i volumensegmentet,” siger Jörg Wichmann, der er partner i nyoprettede Panorama GmbH, til Textilwirtschaft.de.

Messens designprofil står Anita og Norbert Tillmann for, og Panorama har desuden selskabet Messe Berlin GmbH, som også har bygget Berlin ExpoCenter Airport, i ryggen. På messen vil man kunne se både herre- og dametøj, accessoirer, sko og komplementærproduktkategorier.

”Messen skal være en platform for nationale og internationale mærker i den del af midtersegmentet, der grænser op til premiumsegmentet,” forklarer Jörg Wichmann. Messen skal således ses som et supplement til de eksisterende messer Bread & Butter og Premium.

Arrangørerne forventer et udstillingsareal i omegnen af 40.000 kvadratmeter fordelt på haller og åbne arealer ved expocentret. Disse mål kan senere udvides.