Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Spon Diogo: Paris skal se, hvor seje vi er

Spon Diogo prøver kræfter med at afholde show i Paris - og forventningerne er høje frem til dagens præsentation
Spon Diogo prøver kræfter med at afholde show i Paris - og forventningerne er høje frem til dagens præsentation

Modeugen i Paris står for døren og et af de danske mærker, der har valgt at vise i den franske modehovedstad, er danske Spon Diogo. I marts rykkede parret bag mærket – Lisa Mia Spon og Rui Andersen Rodrigues Diogo – til Berlin, men nu er øjnene vendt mod showet i Paris, der hele tiden har været i tankerne. Det fortæller Rui Andersen Rodrigues Diogo over telefon fra byernes by.
 
”Vi har altid været på vej til Paris. Siden dag ét har det ligget i kortene, men vi har ikke følt os parat til det i forhold til at have et super stærkt hold og pressebureau. Men det har vi nu, og vi kan se på den modtagelse vi har fået, at vi godt kunne gøre noget allerede nu,” fortæller designeren.
 
Og lige præcis valget af Paris er centralt, for det er her, brandets publikum især befinder sig.
 
”Vi tænkte på at lave noget i Berlin, men mange af dem, vi gerne vil henvende os til, er slet ikke til stede der. Det er i Paris det sker,” uddyber Rui og fortæller videre, at der er tale om et regulært modeshow, placeret i modeugens præsentationskalender torsdag d. 28. kl. 16.
 
Hos Spon Diogo er der høje forventninger til den svære første gang i Paris – især fordi brandet har allieret sig med et stærkt pressebureau, nemlig det franskbaserede Creative Door.
 
”Vi forventer, at folk kommer, for nu har vi et rigtig godt pressebureau bag os, der har netværket her og nogle i forvejen super stærke designere (Rad Hourani, Rika, Nicholas Kirkwood, mfl., red.),” siger Rui Andersen Rodrigues Diogo og afslutter:
 
”Hvis det går godt, kommer der selvfølgelig til at ske noget. Men det kan jo også sagtens være, at vi bliver haglet ned. Men vi håber jo selvfølgelig, at de får øjnene op for, hvor seje vi er.”