Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Modeblogprisen uddeles for første gang til oktober

Webshoppen Miinto.dk står bag lanceringen af Modeblogprisen 2011 i Danmark
Webshoppen Miinto.dk står bag lanceringen af Modeblogprisen 2011 i Danmark

Den danske Modeblogpris har set dagens lys. Inspireret af de allerede eksisterende priser i Sverige og Norge, har webshoppen Miinto.dk nemlig valgt at præsentere den danske udgave af Modeblogprisen 2011. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Miinto.dk har derfor nomineret ti blogs på nettet fordelt på tre kategorier. Vinderne af de tre priser er fundet ved en online afstemning på modeblogprisen.dk, der allerede er afsluttet. Og mange har stemt i afstemningen, der har vist sig at trække tæt på 50.000 stemmer. Blandt de 10 udvalgte var Jimi&Dolly, Ilovebeauty, Anywho, Fredesblog, Velvet Snow, Booh You Whore, Gina Jacqueline, The Ashes, House of Pumpkin og My Pleasure.

Men det er ikke kun afstemningen der er afgørende. Udover de tre vindere, vil en jury nemlig kåre yderligere tre vindere inden for kategorierne ”International appeal”, ”Up and coming” og ”Årets talent”.

Konrad Kierklo, administrerende direktør i Miinto.dk, har følgende forklaring på motivationen bag oprettelsen af prisen.

”Modebloggerne er en vigtig informations- og inspirationskilde for rigtig mange mennesker, og derfor er de også meget stærke kommercielt. Modeblogs generer brandværdi, nye trends og ikke mindst salg online såvel som offline. Vi synes, det fortjener en anerkendelse.”

Alle vinderne afsløres ved en prisuddelingsceremoni, der afholdes d. 27. oktober i Miinto.dks nye lokaler i det gamle Toms Chokoladefabrik på Prags Boulevard i København.

Billeder: Anywho / Fredesblog