Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Mads Nørgaard lancerer samarbejde med Kansas

Mads Nørgaard lancerer denne uge sit samarbejde med det danske arbejdstøjsmærke Kansas - en vest og en jakke.
Mads Nørgaard lancerer denne uge sit samarbejde med det danske arbejdstøjsmærke Kansas - en vest og en jakke.

Mads Nørgaard lancerer denne uge sit samarbejde med det danske arbejdstøjsmærke Kansas, der siden 1952, har markeret sig ved at have fokus på den gode kvalitet og samtidig have de stilmæssige perspektiver for øje.

Mads Nørgaard Copenhagen er kendt for sine samarbejder med større og mindre mode- og tøjvirksomheder og i denne ombæring udmønter samarbejdet sig i en re-designet termovest og -jakke. Om samarbejdet siger Mads Nørgaard:

”Jeg betragter Kansas-jakken som et designikon på linje med Stelton-kanden og Wegners møbeldesign. Det har været en ære at få lov til at sætte mit præg på den.”

Kansas har siden 1984 været børsnoteret og er herefter blevet til en international virksomhed med opkøbet af arbejdstøjskonkurrenten Fristads og fusionerne med norske Wenaas ASA og hollandske EHCO-KLM.

I dag er disse arbejdstøjsproducenter samlet under Kwintet Gruppen, der blev opkøbt af kapitalfonden Industri Kapital i 2005 og er dermed Europas største producent af arbejdstøj.

Kansas by Mads Nørgaard Copenhagen jakke og vest kan købes torsdag d. 22. sept. hos Mads Nørgaard på Amagertorv og fra fredag d. 23. sept. 2011 i udvalgte butikker.