Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Speeddating med agenter fra Sverige, Norge og Finland

Efterårets fokus for Dansk Mode & Textils Fashion Tour er Norge, Sverige og Finland - både dame-, herre- og børnetøj.
Efterårets fokus for Dansk Mode & Textils Fashion Tour er Norge, Sverige og Finland - både dame-, herre- og børnetøj.

Efterårets fokus for Dansk Mode & Textils Fashion Tour er Norge, Sverige og Finland – både dame-, herre- og børnetøj. 

Som deltager i Fashion Tour får du mulighed for at deltage på speeddating med agenter og distributører, som DM&T inviterer fra de respektive lande. Deltagelse giver også mulighed for individuel søgning, såfremt din virksomhed har særlige behov, ønsker anonymitet eller blot falder uden for ovenstående kategorier.

Selve speeddatingforløbet foregår sådan, at du tilkendegiver din interesse for agenter eller distributør i Norge, Sverige og Finland, og agenter og distributørerne fra de tre lande tilkendegiver deres interesse for danske brands. Dansk Mode & Textil sammenholder informationerne og lader de partnere mødes som matcher hinanden. De praktiske detaljer aftaler DM&T med deltagerne efter tilmelding.

Fashion Tour, Skandinavien

Tid: 1.-3. november
Sted: København (præcis adresse annonceres senere)
Tilmelding: Senest den 23. september 2011. Screening af agenter og distributører er allerede sat i værk hvorfor hurtig tilmelding anbefales. Tilmelding eller spørgsmål til Fashion Tour skal rettes til Brian Wewer Nielsen, bwn@dmogt.dk / tlf.: 51 28 65 95.
Pris: 12.500 kr. for medlemmer af DM&T, 25.000 kr. for ikke-medlemmer. Med i prisen er forårets arrangementer i 2012 som kommer til at omfatte Østrig, Schweiz og Rusland. Hertil kommer muligheden for individuel søgning i de lande som Fashion Tour allerede dækker (Tyskland, Benelux og Storbritannien).

Læs mere om DM&T’s speeddating for agenter her.