Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Workshop - Bliv klædt på til Facebook

Dansk Erhverv og kommunikationsbureauet MEC Danmark inviterer den danske modebranche til et workshopforløb om markedsføring anno 2011 med fokus på de sociale digitale platforme.
Dansk Erhverv og kommunikationsbureauet MEC Danmark inviterer den danske modebranche til et workshopforløb om markedsføring anno 2011 med fokus på de sociale digitale platforme.

Dine kunder er på Facebook – er du?

Ellers kan du snart komme det, for Dansk Erhverv og kommunikationsbureauet MEC Danmark inviterer den danske modebranche til et workshopforløb om markedsføring anno 2011 med fokus på de sociale digitale platforme.

På workshoppen gives deltagerne helt konkrete værktøjer og anvisninger til, hvordan man begår sig på de sociale platforme, fx Facebook.

Som en del af workshoppen skal modevirksomhederne blandt andet samarbejde med de andre deltagere om konkrete problemstillinger for den enkelte modevirksomhed såvel som for modebranchen generelt. Forløbet er delt i to seancer af tre timers varighed hver, henholdsvis den 5. og den 19. oktober. Mellem første og anden workshopdag skal deltagerne løse opgaver for deres egen virksomhed med mulighed for at fremlægge for ekspertpanelet og få feedback.

Forløbet er gratis, og ambitionen er at klæde modebranchen på til at udvikle og implementere en strategi for de digitale og sociale platforme selv og i samarbejde med et digitalt bureau.

Workshop – Bliv klædt på til Facebook

Tid: Den 5. og den 19. oktober 2011, begge dage fra klokken 14-17.
Pris: Gratis
Tilmelding: Senest den 27. september på kae@danskerhverv.dk Antallet af pladser er begrænset, så først til mølle-princippet gælder.
Hvis du vil vide mere: Yderligere spørgsmål besvares på tlf. 41 31 60 10 ved henvendelse til sekretariatschef i Dansk Erhverv Torben E. Hoffmann Rosenstock.