Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Topshop afskediger på hovedkontorerne

Arcadia Group, der blandt andet ejer den verdensomspændende highstreetkæde Topshop, forventer at afskedige ca. 90 personer fra koncernens fem hovedkontorer.
Arcadia Group, der blandt andet ejer den verdensomspændende highstreetkæde Topshop, forventer at afskedige ca. 90 personer fra koncernens fem hovedkontorer.

Arcadia Group, der blandt andet ejer den verdensomspændende highstreetkæde Topshop, forventer at afskedige ca. 90 personer fra koncernens fem hovedkontorer, der tæller i alt 3.000 personer. Heraf arbejder flertallet i London-området.

Det er hårde markedsvilkår, der får Arcadia Group, der tæller i alt 45.000 ansatte over hele verden, til at tale om nedskæringer. Gruppen understreger dog, at der stadig vil blive investeret i vækst.

En talskvinde fra gruppen fortæller til FashionUnited.co.uk, at koncernens ansatte blev informeret om nedskæringerne i sidste uge. Flertallet af de berørte befinder sig i gruppens supportafdeling, og ingen butiksmedarbejdere bliver påvirket af nedskæringerne.

Hidtil har Arcadias ejer Sir Philip Green holdt en flot britisk rekord i at skabe nye jobs, men han og gruppens andre ledere tror nu på, at den øgede effektivitet, det skaber at skære medarbejdere fra, er nødvendig i lyset af de svære markedsvilkår.

Talskvinden sagde videre, at der fremadrettet vil blive investeret i Arcadia i samme grad som de seneste år – både hvad angår kapital og energi.

Arcadia ekspanderer fortsat og åbner denne torsdag en Topshop- og Topman-flagskibsbutik i Chicago.