Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ny rektor på Kunstakademiets Designskole

Tine Kjølsen tiltræder denne måned som konstitueret rektor på Kunstakademiets Designskole.
Tine Kjølsen tiltræder denne måned som konstitueret rektor på Kunstakademiets Designskole.

Tine Kjølsen tiltræder denne måned som konstitueret rektor på Kunstakademiets Designskole. Med mange års erfaring fra Designskolen står Tine Kjølsen nu i spidsen for skolen frem til ansættelsen af en ny fælles rektor på KADK.

Tine Kjølsen har mange års erfaring som centerleder og uddannelsesleder på Designskolen og er oprindelig uddannet grafiker ved Skolen for Brugskunst. Hun har en MA i Professionsuddannelse og Professionsudvikling og kommer fra stillingen som centerleder ved Center for Kommunikationsdesign,

Trine Kjølsen har undervist på Designskolen siden 1993 – og har siden 2006 været del af Designskolens ledelsesgruppe og arbejdet med udvikling af skolens strategi og uddannelser.

Designskolen er midt i en fusionsproces med Arkitektskolen og Konservatorskolen. Under navnet Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering ledes skolen i dag af en bestyrelse, der har som en af sine første opgaver at ansætte den nye institutions rektor. Skolernes tre rektorer leder de tre skoler indtil en ny fælles rektor er ansat.