Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Litauen inviterer til nyt speed-dating arrangement i Baltikum

Den litauiske tekstilorganisation inviterer europæiske brands, grossister, retailere og agenter til speed-dating i Vilnius med både baltiske og russiske deltagere.
Den litauiske tekstilorganisation inviterer europæiske brands, grossister, retailere og agenter til speed-dating i Vilnius med både baltiske og russiske deltagere.

Modezonen er ikke de eneste, der har fået øjnene op for Baltikum som et godt sted at producere. Den litauiske tøj- og tekstilorganisation LATIA inviterer nemlig sammen med deres partnere i Nordeuropa og Rusland til match-making event for tekstil- og tøjvirksomheder.

Målgruppen er europæiske brands, grossister, retailere og agenter, russiske importører og producenter og sourcing agenter fra de baltiske lande. Det forventes at omkring 20 russiske indkøbere og mere end 50 baltiske producenter og leverandører deltager i eventet, der afholdes d. 13. oktober 2011 i Vilnius i Litauen i Litexpo Exhibition Centre.

Ved dette event er der sørget for både seminar og match-making, og således starter de første to timer – fra 11.00-13-00 – med et seminar om bæredygtighed i tekstilindustrien. Derefter vil der hele dagen være mulighed for at møde mulige kommende samarbejdspartnere, og deltagelse i eventet giver samtidig mulighed for, at besøge den baltiske tekstilmesse.

Virksomheder der registrerer sig inden d. 15. september deltager gratis i begivenheden. Registrering kan ske på mail til: gediminas@latia.it eller telefon + 37 0600 10 898.

Modezonens eget match-making event afholdes d. 7. oktober i København. Tilmeldingsfristen til dette er 16. september og tilmelding kan ske til henrik@danishfashioninstitute.dk. Læs mere om det her.

Billede: Vilnius