Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ny profil til mode og design i Bella Center

Bella Centers nye direktør for mode og design har over 20 års erfaring fra modebranchen.
Bella Centers nye direktør for mode og design har over 20 års erfaring fra modebranchen.

Bella Centers nye direktør for mode og design, Kristian W. Andersen, har over 20 års erfaring fra modebranchen, bl.a. som Visual Merchandising Manager hos SAND, co-founder og ejer af mærket Annhagen og Corporate Design Manager hos REDGREEN.

’’Jeg ser virkeligt frem til, i samarbejde med mine nye kollegaer, at udvikle og repositionere Bella Centers mere end 30 år lange tradition, som Skandinaviens vigtigste handels- og samlingspunkt for såvel mode som design," fortæller hani en pressemeddelelse.

Ansættelsen af Kristian W. Andersen, er et led i en organisationsændring i Bella Center, hvor bl.a. mode- og designdelen skal styrkes og udvikles. Selv samme ændringer har betydet et farvel til Jesper Åndahl, der har været i organisationen siden 1993.

’’Jeg er meget bevidst om, at det er en position, som vi skal gøre os fortjent til at beholde, qua vores evne til at forstå de udfordringer, som vores kunder står overfor, og som vi for vores del skal levere såvel økonomiske som ind- holdsmæssige kvalitative løsninger på,” slutter Kristian W. Andersen.

Kristian W. Andersen, der er bosiddende på Østerbro, starter i sin nye stilling pr. dags dato (d. 1. september 2011) og refererer direkte til den administrerende direktør, Arne Bang Mikkelsen.