Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Få pladser tilbage til Baltisk producentdating - tilmeld dig nu

Produktion i de baltiske lande er omdrejningspunktet for nyt speed-dating arrangement fra Modezonens hånd.
Produktion i de baltiske lande er omdrejningspunktet for nyt speed-dating arrangement fra Modezonens hånd.

Producenter i de baltiske lande er et oplagt match for danske modevirksomheder: Den korte afstand giver en større kulturel forståelse, produktionen er lettere at følge, priserne er konkurrencedygtige og transporten væsentlig kortere end fra fx Østen, hvilket også er positivt i forhold til miljøhensyn. Samtidig er man, ved at vælge en baltisk producent, derudover med til sikre en bæredygtig vækst i NB8-regionen.

Derfor har Modezonen – i samarbejde med Dansk Erhverv – sat fokus på at matche danske modevirksomheder med baltiske producenter til et producent-datingarrangement – en opfølger til det forgangne års succeser med speed-dating med udenlandske agenter.

Henrik Ralf Nielsen, Project manager i Modezonen siger om fordelene ved Baltikum:

”Vi hører ofte om mindre modevirksomheder, der, grundet deres størrelse, har svært ved at finde pålidelige producenter. Det er vores opfattelse, at det i Baltikum er lettere at finde en samarbejdspartner, der matcher éns behov og størrelse. Samtidig er de Baltiske Lande tættere på os, så både rejsetid og -omkostninger samt kulturforskelle er væsentlig mindre end, hvis man producerer i Asien. Sidst men ikke mindst, er der et miljømæssigt hensyn at tage højde for. Hvis produktionen foregår i Baltikum, er det væsentligt billigere og lettere at overskue produktionsleddet, hvilket gør det nemmere at monitorere for fx kemikalier, jf. den aktuelle debat.”

Arrangementet, der er gratis at deltage i, henvender sig til virksomheder inden for både herre- og damemode i alle prisklasser og foregår i København d. 7. oktober 2011. De tilmeldte virksomheder vil blive koblet til matchende producenter, som de herefter har individuelle møder med.

“Det er en enestående mulighed for at mødes individuelt med relevante producenter og skabe værdifulde relationer for både nutid og fremtid,” siger Henrik Ralf Nielsen og afslutter:

”Vi gør, hvad vi kan for at koble den enkelte virksomhed sammen med de mest relevante producenter på den lettest mulige og mest tidsbesparende måde. Derefter er det så op til virksomheden selv, hvorvidt møderne bliver udbytterige. Man får muligheden for at få en masse nye kontakter med hjem og – optimalt set –  en ny samarbejdspartner.”

Din deltagelse er gratis og eventen finder sted i København d. 7. oktober 2011 i dagtimerne. Nærmere detaljer følger efter tilmelding.

Deadline for tilmelding er fredag d. 16. september 2011
– husk at oplyse navn på både virksomhed og deltagere. Tilmelding sker til Henrik Ralf Nielsen fra Modezonen på henrik@danishfashioninstitute.dk.