Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Danish Fashion in the US

Få eksperternes insider-tips til at komme på det amerikanske marked
Få eksperternes insider-tips til at komme på det amerikanske marked

OBS! Arrangementet er siden blevet opdateret til også at omfatte voksentøj.

Drømmer du om at gøre dit børnetøj til eksportvare – og er USA målet – så skal du deltage i seminaret ”Kids Wear in the US” og det efterfølgende eksportfremstød "Danish KidsWear"

Det Danske Eksportråd i USA og Dansk Mode & Tekstil står bag det to-delte arrangementet, der består af først et to-dages seminar i København og sidenhen et storstilet arrangement i New York City, hvor bl.a. Kronprinsparret deltager som led i erhvervsfremstødet ”Creative and Healthy for Life”.

LÆS mere om arrangementet i NYC her

Til seminaret i København flyves amerikanske markedskonsulenter til Danmark for at dele ud af deres insider-tips og erfaringer omkring det amerikanske marked for børnetøj.

Målet med seminaret er at introducere danske virksomheder til det amerikanske børnetøjsmarked, og de eksportrelaterede udfordringer de vil møde med henblik på at få skabt den rigtige eksportstrategi for den enkelte virksomhed.
 
Seminaret strækker sig over to dage. Første dag er selve seminaret, og den følgende dag har tilmeldte virksomheder mulighed for at få individuel eksperthjælp fra Global Beginnings – Experts in American Kids Fashion.

Seminaret finder sted i Eigtveds Pakhus i Udenrigsministeriet den 30. og 31. august 2011 og koster 1.500 kr. per deltager. Den individuelle konsulenthjælp betales per time.

Noter venligst, at seminargebyret er inkluderet, hvis man registrerer sig og betaler for at deltage i det efterfølgende arrangement i New York.

TILMELD DIG HER