Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Helena Christensen t-shirt støtter AIDS-Fondet

Den danske model og fotograf, Helena Christensen, lægger navn og design til en ny t-shirt kollektion til fordel for AIDS-Fondet.
Den danske model og fotograf, Helena Christensen, lægger navn og design til en ny t-shirt kollektion til fordel for AIDS-Fondet.

"Hiv og aids er en global katastrofe som vi kun kan afhjælpe, hvis vi alle hver især gør en indsats. Vi ved, at hiv og aids kan forebygges og behandles, men alligevel bliver 7.100 smittet og næsten 5.000 mennesker dør af aids hver eneste dag. Det er helt meningsløst. Hvis vi skal gøre os forhåbninger om at give en verden uden aids videre til vores børn, så skal vi stå sammen om opgaven", siger Helena Christensen.

På baggrund af dette lægger Helena Christensen navn og design til en ny t-shirt kollektion til fordel for AIDS-Fondet. Kollektionen består af fire forskellige t-shirts M/K med hendes egne digte og fotografier. Målet for kampagnen, der hedder HELP ME HELP, er både at samle penge ind og at bære budskabet om kampen mod aids ud til danskerne.

HELP ME HELP kampagnen er stablet på benene af et team af de danske modevirksomheder Brand8, Dyrh.Hagen og 9PR og støttet af de danske modemedier. Kampagnen er sat i søen for at styrke både investeringer og medmenneskelighed; pengene fra kollektionen går til AIDS- Fondet og alle t-shirts bærer et statement fra Helena Christensen og medfølger information om hiv og aids.

Kollektion består af fire forskellige t-shirts M/K. Det første to designs rammer butikkerne i slutningen af oktober og to helt nye design kommer i handlen til februar 2012. Hver t-shirt koster 400 kroner og 200 går direkte til AIDS-Fondet.

Nærmeste forhandler ses på www.aidsfondet.dk fra 1. Oktober samt på www.aidsfondet-brand8.com, hvor forhandlerliste løbende opdateres.