Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Birger Christensen åbner Lanvin Shop-i-Shop

Efter fire års forhandlinger åbner Birger Christensen nu Lanvin shop-i-shop.
Efter fire års forhandlinger åbner Birger Christensen nu Lanvin shop-i-shop.

Fire års forhandlinger er endelig slut, og primo september 2011 åbner Birger Christensen en LANVIN shop-in-shop i butikken på Østergade i København, og bliver dermed eneforhandler af Lanvin i Danmark.

Lanvin bliver således afløseren for Chanel, der i over 23 år har været tæt knyttet til den eksklusive multibrandforretning, men som valgte at stoppe samarbejdet tidligere i år. Det franske modehus Lanvin er, med Alber Elbaz ved roret og sine foreløbigt 37 butikker, et af verdens hurtigst voksende luksusbrands.

”Netop derfor er Lanvin også en værdig afløser for Chanel”, siger Jens Birger Christensen i en pressemeddelelse og fortsætter, "Vi er stolte af, at vi er blevet valgt som samarbejdspartner, og vi forventer os meget af Lanvin i de kommende år”.

Kommerciel direktør hos Birger Christensen, Sysser Zachau, uddyber: "Vi har gennem de seneste 4 år forhandlet Lanvin, og med vores nye shop-i-shop får kunderne nu mulighed for at opleve hele LANVINs eksklusive univers i en butik, der helt i tråd med Lanvins ånd, skal give oplevelsen af at træde ind i sit helt eget klædeskab“.

Lanvins shop-in-shop vil primært føre dametøj, men vil også sælge et eksklusivt udvalg af Lanvins herrekollektion.

Birger Christensen blev etableret i 1869, og Jens Birger Christensen, der står for den daglige drift, er 4. generation i huset. Birger Christensen er en af Skandinaviens førende forretninger inden for pels og mode.