Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Modeugens aktører: Nanna Flachs

Kolde øl og Anne Sophie Madsens åbningsshow. Læs, hvad stylist Nanna Flachs glæder sig allermest til under Copenhagen Fashion Week SS12.
Kolde øl og Anne Sophie Madsens åbningsshow. Læs, hvad stylist Nanna Flachs glæder sig allermest til under Copenhagen Fashion Week SS12.

Copenhagen Fashion Week SS12 står for døren, og det betyder travlhed for modebranchen. FashionForum.dk sætter i serien ”Modeugens aktører” fokus på en række forskellige mennesker, der på hver sin vis deltager i, oplever og står for modeugen.

Nanna Flachs arbejder som freelance stylist med både lookbooks, imagebøger, reklamefilm og modeserier. Under modeugen skal hun style åbningsshowet, nyde at være en fri fugl og gå målrettet efter de gode stunder.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week SS12?
Jeg skal i hvert fald forberede mig mentalt på small talk, samt at mingle lidt til diverse arrangementer under modeugen. Det er jeg ærlig talt ikke så god til normalt, så det kræver en helt stille uge før, og at jeg lige kommer ud og får lidt luft på Amager Fælled!

Hvordan deltager du i Copenhagen Fashion Week SS12?
I år skal jeg kun style et enkelt show, men det er til gengæld Anne Sofie Madsen, som i mine øjne er helt vild fin og fantastisk… Især teknisk er hun dygtig. Det er en anden måde at arbejde på, for her handler det ikke om at gå ud og låne sko og lave sæt. I stedet handler det mere om at finde det helt rigtige look sammen med Anne Sofie, så hendes design kommer rigtigt til udtryk og ikke bliver overtaget af styling – der er så mange detaljer i sig selv. Især castingen af modeller og looket med hår og makeup er jeg meget inde over.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen?
Anne Sofie Madsens show ligger på åbningsdagen onsdag, og er faktisk modeugens åbningsshow, så de andre dage er jeg en fri fugl. Jeg vælger som regel nogle shows ud, som jeg meget gerne vil se, men jeg løber ærligt talt ikke rundt til alle der er i kalenderen. Det er så nemt lige at tjekke dem dagen efter på nettet.

Hvad forventer du at få ud af Copenhagen Fashion Week SS12?
At mingle lidt, hejse flaget og vise, at jeg stadig lever… Og hyggelige stunder!

Hvad ser du mest frem til ved Copenhagen Fashion Week?
Kolde øl… Ingen cider tak! Og at se modellerne klar i Anne Sofies fine kjoler

Har du nogle særlige rutiner eller ting du skal nå i forbindelse med modeugen?
Nej. Jeg planlægger hverken mine daglige outfits eller køber nye sko til anledningen. Jeg bliver som regel lidt Rasmus modsat over den meget styling, der ses på front row.

Hvad betyder modeugen for dig som stylist?
Jeg håber, at den bliver ved med at betyde arbejde i form af shows under selve ugen og en masse image og lookbooks, som der skal knokles med måneden før. Modeugen gør, at man kan arbejde som stylist her i byen.