Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Nye chefdesignere hos Kenzo

Den franske luksuskoncern LVMH har netop annonceret, at Humberto Leon og Carol Lim bliver de nye kreative direktører i Kenzo.
Den franske luksuskoncern LVMH har netop annonceret, at Humberto Leon og Carol Lim bliver de nye kreative direktører i Kenzo.

Den franske luksuskoncern LVMH, der blandt andre har Louis Vuitton, Céline og Givenchy i stald, har netop annonceret, at Humberto Leon og Carol Lim bliver de nye kreative direktører i Kenzo, som har været på koncernens hænder siden 1993. Deres første kollektion for det parisiske modehus bliver vist dette efterår.

Humberto Leon og Carol Lim er grundlæggerne bag Opening Ceremony, der med butikker i New York, Los Angeles og Tokyo for længst har cementeret deres succes. Lim og Leon har hurtigt tilpasset sig et nyt retaillandskab og har blandt andet tilføjet en wholesale-dimension til forretningen, samt indledt samarbejder med mastodonter som Rodarte og Maison Martin Margiela.

Ifølge New York Times afspejler valget af netop de to Pierre-Yves Roussels, chef for LVMH’s mode-division, strategi for koncernen – han har nemlig tidligere udtalt, at han ønsker at få bedre fat om en række af LVMH’s mindre markante brands. Således hjalp han også Céline til ny succes gennem ansættelsen af Phobe Philo. – Og nu er det altså Kenzos tur til at blive revitaliseret.

Humberto Leon og Carol Lim afløser Antonio Marras, der blev ansat som husets kreative chef i 2008.