Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Designers Remix holder igen show i København

Den rigtige location afgjorde det. Brandet er tilbage i kalenderen på Copenhagen Fashion Week.
Den rigtige location afgjorde det. Brandet er tilbage i kalenderen på Copenhagen Fashion Week.

"Vi fandt den helt rigtige location, og det afgjorde det for os," siger Charlotte Eskildsen og konfirmerer dermed for FashionForum.dk, at Designers Remix igen holder show på dansk jord.

Brandet har igennem de seneste to sæsoner droppet Copenhagen Fashion Week til fordel for London Fashion Week, men nu er de tilbage og holder således show både i København og London.

"Vi glæder os rigtig meget og har både lysten og overskuddet til det," siger Charlotte Eskildsen og fortsætter:

"Hele vores skandinaviske set-up – vores store kunder og retail – er i København og deltager i Copenhagen Fashion Week. Så det giver rigtig god mening for os med et show herhjemme. Vi har også forbrugere, der forholder sig til, at vi holder et show her, og dem vil vi også gerne vise vores tilstedeværelse i Danmark."

I London er Designers Remix repræsenteret af PR-bureauet Relative MO som det eneste skandinaviske mærke. Og her det er nemt at blive rullet ind i den londonske sfære, fortæller designeren:

"Alle de folk, vi er involverede med i London, er meget internationalt orienterede, så man kommer nemt væk fra at være skandinaviske, og det er egentlig dumt, for vi er meget stolte af at være et dansk brand," siger Charlotte Eskildsen.

Designer Remix åbner samtidig nyt, stort showroom i Pilestræde i København nær deres butik og hovedsæde, men det var ikke helt nok for dem at holde en åbning af dette under modeugen:

"For os er det alt eller intet," slår designeren, der er kendt for sine spektakulære show-locations, fast, inden hun slutter:

"Det er enten show eller ingenting. Vi er ikke et mærke, der holder en fest. Og så passer det godt til Designers Remix’ rejse at holde et dansk show nu igen."