Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Soulland og WhoMadeWho sammen om Roskilde-show

WhoMadeWho's Roskilde koncert blev et Soulland-show
WhoMadeWho's Roskilde koncert blev et Soulland-show

Da WhoMadeWho gik på Arenascenen kl. 2.00 fredag nat i Roskilde, var det i special made Soulland-tøj. Og det var ikke bare bandet, der var iklædt tøj fra det hurtigtvoksende, unge tøjmærke, men også tidligere trommestand-ins for Tomas Barfod og en masse stage-hands – en overraskelse som både brand og band har været hemmelighedsfulde omkring op til festivalen.

Samarbejdet mellem brandet og bandet har stået på et halvt års tid og startede, da Silas Adler blev kontaktet af de tre mænd i WhoMadeWho; Jeppe Kjellberg,Tomas Høffding og Tomas Barfod. Han fandt med det samme et samarbejde oplagt:

"Der er lidt mønsterbrydere over dem, og de har en god balance mellem selvironi og seriøsitet. Derfor giver det god mening for os at lave tøj til dem," siger Silas Adler til FashionForum.dk

WhoMadeWho er kendt for deres kostumer til deres live-optrædener, og har optrådt i alt fra dyrehoveder og skeletkostumer til stramme tights.

"De spurgte mig, om jeg ville skabe et look til dem, der var mindre karikeret end deres sædvanlige scenetøj, men som stadig havde et glimt i øjet. Det look har vi kørt med et halvt års tid, og her til Roskildekoncerten besluttede vi så at lave et helt nyt, særligt look til dem og de folk, der skulle på scenen," slutter Silas Adler.

Fotos kommer

Soulland