Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Julie Brandt Dam forlader modefirmaet Margit Brandt

Julie Brandt Dam stopper efter seks år i rollen som kreativ direktør.
Julie Brandt Dam stopper efter seks år i rollen som kreativ direktør.

"Det er både sundt og vigtigt at opsøge nye udfordringer, og tiden er nu rigtig for mig til at komme videre," fortæller Julie Brandt Dam til FashionForum.dk og bekræfter, at hun har valgt at forlade rollen som Kreativ Direktør i modefirmaet Margit Brandt.

Julie Brandt Dam blev i 2005 en del af familievirksomheden Margit Brandt, da mærket blev relanceret i samarbejde med Tommy Hyldahl og Metropol Aps. Her blev hun, først som konsulent og siden kreativ direktør, en stor og vigtig del af firmaet, der fyrre år tidligere blev stiftet af hendes forældre, Margit og Erik Brandt.

Nye muligheder
Hun har herefter været med til at opbygge en sund forretning ved hjælp af nytænkning af både strategi og design med en omsætning på et tocifret million beløb til følge.”Jeg har haft nogle spændende, udfordrende og sjove år i Margit Brandt. Jeg vil savne det, men glæder mig også til at realisere mine egne drømme indenfor branchen igen.” siger Julie Brandt Dam og uddyber til spørgsmålet om, hvad hun nu skal i gang med:

”Når man lukker en dør, åbner der sig nogle nye; Der er allerede dukket nogle spændende, nye muligheder op, som jeg vil bruge min sommerferie på at overveje. Det er vigtigt, at jeg mærker ordentligt efter hvad jeg vil nu, og at jeg træffer den rigtige beslutning. Indtil videre vil jeg gerne holde mine overvejelser for mig selv og annoncere min beslutning, når jeg er klar.”

En svær beslutning
Julie Brandt Dam er uddannet ved Copenhagen Business School og åbnede i 1994 en af Europas første mode og livsstilsbutikker, Rue Verte, i Ny Østergade i København. Efter 12 år som selvstændig valgte hun at starte i familievirksomheden i den stilling, hun nu forlader.

”Det har været en meget svær beslutning, og det er med tungt hjerte, at jeg har valgt at sige farvel. Jeg har den største respekt for mine forældres kreativitet og designtraditioner, og har derfor altid prøvet at sikre, at mine forældres DNA vedblev i virksomheden på alle mulige måder,” fortæller Julie Brandt Dam til FashionForum.dk og slutter:”Mit ambitionsniveau på brandets vegne har fra begyndelsen været meget stort, og jeg håber inderligt, at man fortsat ønsker at løfte brandet til, hvad jeg synes, det fortjener og udnytte det store vækstpotentiale, som jeg ved, brandet Margit Brandt rummer.”

Fra Metropol Aps’ Adm. Direktør Tommy Hyldahl lyder det: ”Vi takker Julie for hendes store drive og indsats gennem mange gode år og ønsker hende alt det bedste fremover.”

Julie Brandt Dam stopper i Margit Brandt per den 31. juli 2011.

[[addon]]