Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Argentinerne skal lære alt om pels

Besøget skal få de studerende til at overveje pelsbranchen som arbejdsplads.
Besøget skal få de studerende til at overveje pelsbranchen som arbejdsplads.

Natia Linneman, Partnerships and Alliances Manager hos Kopenhagen Fur, underviser i denne uge på tre af de førende universiteter i Buenos Aires, sammen med ejerne af pelsfirmaet Charles Calfun og en repræsentant fra Argentinas pelsdyravlerforening. Det er første gang, der er nogen fra branchen, der opsøger de argentinske studerende og informerer dem om branchen. Det skriver Kopenhagen Fur i en pressemeddelelse.

"Det er vigtigt, at de studerende får en grundig præsentation af pelsbranchen, så de kan overveje os som en spændende arbejdsplads på lige fod med alle andre brancher. Vi vil gerne fortælle dem om, hvordan pelsbranchen fungerer og få eventuelle fejlopfattelser ryddet af vejen. Vi ønsker de skal lytte til os, reflektere over hvad de tænker og diskutere det med os", siger Natia Linneman i pressemeddelelsen.

Mens Natia Linneman fortæller om Kopenhagen Fur og pelsbranchen generelt, vil Sebastian Calfun og Juan Pablo Calfun fortælle om pelsfirmaet Charles Calfun i Argentina. Sammen prøver de at give et billede af pelsindustrien som en branche, der omfatter noget så forskelligt som avl og catwalk. Og deres håb er at de ved at informere de studerende om, hvordan branchen fungerer, vil optimere fundamentet for, at pelsbranchen bliver sidestillet med alle andre brancher.

"Det har været rigtig spændende at møde de studerende, der generelt er fra design- og kommunikationsuddannelser. De spørger interesserede om de ting, de ikke før har fået beskrevet og har generelt en positiv holdning til brugen af pels i deres design", slutter Natia Linneman.

Kilde: Kopenhagen Fur